Happy Feet by Magnetic

Wist u dat u ook voor uw teennagels terecht kunt bij Sparklingnails?

Wij kunnen u een mooie French Pedicure aanbieden met een UVGel. Zo heeft u mooie, verzorgde teennagels die gezien mogen worden en direct droog en krasbestendig zijn. Zo kunt u snel en tevreden de nagelstudio weer verlaten.

Gel is flexibeler dan acryl en daardoor meer geschikt om op teennagels aan te brengen. Je kunt het vergelijken met het lakken van nagels, het verschil hiertussen is dat gelpolish niet slijt. Doordat uw teennagels minder snel groeien dan u vingernagels, blijft het gemiddeld 5 tot 8 weken zitten.

Of wat te denken van een zomerse Nailart op uw teennagels? Of uw favoriete Gelpolish kleur?

Dit alles kan natuurlijk!

Want wie wil er nu geen verzorgende teennagels, de hele zomer lang.