Acrylnagels

Acryl is een speciaal ontwikkelt poeder vloeistof verhouding waar men een versteviging of verlenging op de natuurlijke nagel meemaakt. Door middel van een speciaal ontwikkeld penseel wordt de vloeistof opgenomen en gemengd met de acryl poeders. Bij het zetten van acrylnagels kunt u kiezen voor een mooie witte French Manicure, Naturel-look of een color/glitter French. Of wilt u iets aparts dan is Nailart iets voor u. Nailart zijn kleine versieringen op de nagels waar we verschillende producten voor gebruiken zie hiervoor onze fotogalerij.

Vanzelfsprekend werken wij met professionele kwaliteitsproducten van  Magnetic Nail Design en Urban Nails voor de kunstnagel en de natuurlijke nagel. Hierdoor zijn we zeker van een sterke kunstnagel met een mooie uitstraling en u tevreden de nagelstudio weer verlaat. Door regelmatig workshops, trainingen en de Beauty Beurzen te bezoeken blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en modekleuren.

Service

U krijgt bij ons bij iedere behandeling een nieuwe vijl, dit ivm de hygienne in de nagelstudio. Tevens mag er tijdens de behandeling niet gerookt en-of gegeten worden.

Heeft u een keertje een nagelongelukje? Geen nood, wij helpen u zo snel mogelijk! Een nagelreparatie binnen 1 week is namelijk altijd GRATIS

Gaat u niet zelf aan de nagels vijlen, peuteren of prutsen, hierdoor voorkom je onnodige schade aan de nagels.

Tevens verkopen wij in de nagelstudio ook hand/nagelverzorgingsproducten zoals Dadi Oil,Dadi Lotion en One Minute Manicure Scrub, zodat u altijd de juiste aankoop hebt voor uw handen en nagels.