Nagelstyling by Magnetic

Nagelstudio Sparklingnails is een gezellige nagelstudio in Tilburg,en werkt op afspraak.Daarom is er alle tijd voor een goede behandeling die bij uw nagels past.

We hebben een heel ruim assortiment waardoor we aan iedere wens van de klant kunnen voldoen.U kunt hierbij denken aan het verzorgen van de natuurlijke nagels en het verzorgen van kunstnagels.

Vanzelfsprekend werken wij met professionele kwaliteitsproducten van  Magnetic Nail Design voor de kunstnagel en de natuurlijke nagel. Hierdoor zijn we zeker van een sterke kunstnagel met een mooie uitstraling en u tevreden de nagelstudio weer verlaat. Door regelmatig trainingen te volgen  en de Beauty Beurzen te bezoeken blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en modekleuren.

Service

In de nagelstudio werken wij met een Personal Care System,dit betekent dat we bij iedere klant een nieuwe vijl gebruiken, dit ivm de hygienne. Tevens mag er tijdens de behandeling niet gerookt en-of gegeten worden.

Heeft u een keertje een nagelongelukje? Geen nood, wij helpen u zo snel mogelijk! Een nagelreparatie binnen 1 week is namelijk altijd GRATIS

Gaat u niet zelf aan de nagels vijlen, peuteren of prutsen, hierdoor voorkom je onnodige schade aan de nagels.

Tevens verkopen wij in de nagelstudio ook hand/nagelverzorgingsproducten van Magnetic Nail Design, zodat u altijd de juiste aankoop hebt voor uw handen en nagels.